Екип

Фирма Арника започва своята дейност на 1 май 2004 година. Една година по-късно фирмите от групата Арника се увеличават на 5, при което става необходимо да бъде нает и втори счетоводител. От този момент започват да се предлагат счетоводни услуги на бизнес партньори и чужди фирми. През април 2009 година фирма Арника се преобразува в холдингово дружество – GH Group – линк към gh-group.eu. След това счетоводната фирма преминава в новоучреденото дружество – Счетоводна къща Арника 2004 (СКА 2004 ЕООД).
Преди създаването на Счетоводна къща Арника през 2007 г. е създадена и Фондация Арника, която се занимава с обществено полезна дейност в областта на спорта и развитието на младите хора.
През юли 2010 г. СКА 2004 ЕООД запазва комбинирана търговска марка с името Арника за територията на България.

 

Здравейте, казвам се Деница Георгиева, управител и гл. Счетоводител на счетоводна къща Арника от 15 години. Моята специалност са фирми в сферата на търговията и услугите регистрирани по ЗДДС. В свободното си време обичам да пътувам на интересни места.

 

 

 

 

 

Здравейте, казвам се Сийка Борисова и имам 38 годишен опит в сферата на счетоводството. Вече 14 години съм главен счетоводител и част от екипа на счетоводна къща Арника. Моята специалност са фирми в сферата на търговията регистрирани по ЗДДС. В свободното си време обичам да отделям време на семейството си.

 

 

 

 

Здравейте, казвам се Борислав Биндев и съм част от екипа на счетоводна къща Арника от 7 години. Моята специалност са ТРЗ услуги. В свободното си време обичам да отдъхвам в планината сред природата.

 

 

 

 

 

Здравейте, казвам се Красимир Петров. Практикувам счетоводство от 25 години и съм част от екипа на счетоводна къща Арника от 4 години, като главен счетоводител. Моята специалност са фирми, занимаващи се с услуги регистрирани по ЗДДС. В свободното си време обичам да почивам с въдица в ръка.